Construction Site Manager

Construction Site Manager is een innovatieve dienst, ontwikkeld door Asoreco NV die projectontwikkelaars toelaat om hun werven op te volgen in real-time, waar men zich ook bevindt.

De stakeholders kunnen zo via hun smartphone, tablet, of laptop zien wat er gaande is op iedere bouwwerf via logboekberichten, live camerabeelden, foto's, en compilatiefilmpjes met een overzicht van de laatste dagen. Lokale werfleiders kunnen bovendien het logboek live updaten en bestanden uitwisselen met de managers/bouwheren. Op basis van een intuïtieve user rights management-module kan men gebruiksrechten toewijzen aan verschillende categorieën gebruikers, zodat iedereen slechts te zien krijgt wat relevant voor hem/haar is.

Meer informatie kunt u vinden op www.asoreco.com.

Scholen van Morgen

Scholen van Morgen is een publiek-private samenwerking tussen het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGIOn) en Participatie Maatschappij Vlaanderen (PMV) aan publieke zijde en BNP Paribas Fortis en AG Real Estate aan private zijde met als doel om op 6 jaar tijd 165 nieuwbouw- of renovatieprojecten (625.000m² - 200 schoolgebouwen) te realiseren en nadien gedurende 30 jaar te onderhouden. DBFM Scholen van Morgen, bouwheer, en AG Real Estate COPiD, afgevaardigd bouwheer, staan hierbij in voor de financiering en voor de opvolging en coördinatie van het ontwerp, de bouw en het onderhoud. Lees hier.

Omvang van het programma

  • 165 projecten goed voor meer dan 200 nieuwe of gerenoveerde schoolgebouwen
  • 625.000 m² gebouwen
  • circa 300.000 m² omgevingswerken

Meest recent

Aantal afbeeldingen

Samen bouwen aan de toekomst